BURGER 'N SHAKE AMSTERDAM OOSTPOORT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 610 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger 'n Shake Amsterdam Oostpoort. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2024 om 16:44 Niets is zoals in het menu, het is erg slecht, ik raad het niemand aan, we hebben 2.30 uur gewacht.
10 jul 2024 om 0:47 Goeie patat, bar slechte satesaus en een riante hotdog.met een beetje dik taai vel om de worst
9 jul 2024 om 12:10 2 uur gewacht op de bestelling
6 jul 2024 om 22:12 Ik had gebeld met restaurant over niet complete bestelling. Waarop ik een dame aan de lijn kreeg en mij zo afkapte. Maw: zoek het zelf uit wat je met niet complete bestelling doet. Dus heb ik thuisbezorgd gebeld en werd klantvriendelijk behandeld.
6 jul 2024 om 21:06 Helaas waren de burgers koud
29 jun 2024 om 21:15 Burger en friet lekker en vers, bezorgtijd zoals vooraf voorspeld.
26 jun 2024 om 20:18 Perfect.
24 jun 2024 om 17:44 Ordered and waited 1hr before calling, but there was no answer. Called again 20 minutes later when the timer showed another hour, no answer. Called again 30 minutes later and was told the restaurant was closed and my order would not be arriving.
19 jun 2024 om 23:33 Voor de 2e x een burger van hun en is zeker een aanrader. Alleen ik zou het broodje nog even grillen…
16 jun 2024 om 20:00 Alles koud
15 jun 2024 om 18:23 Tijdje niet besteld, het kwam steeds koud aan en de olie droop van de friet . Dacht probeer het weer ens. Bezorging snel genoeg, eten niet echt goed warm. Wel lekker, ingredient eraf gelaten zoals gevraagd, maar extra betaalde kalfbacon miste.
15 jun 2024 om 16:01 Great halal food but could have been faster delivery