BURGER 'N SHAKE AMSTERDAM OOSTPOORT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 378 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger 'n Shake Amsterdam Oostpoort. Meer weten? Ontdek meer

21 jan 2023 om 21:29 Eten was heerlijk dus credits naar het restaurant zelf! Maar de bezorging van Thuisbezorgd was verschrikkelijk. Ze hebben er langer dan 1,5 over gedaan, info in de app klopte niet en bezorger loog ook over waarom die zo laat was.
20 jan 2023 om 2:25 Duurde veelste lang. Ik bestel Nooit meer !!
19 jan 2023 om 20:15 Duurde veel te lang tot het eten er was.
18 jan 2023 om 21:04 Kindermenu besteld bij dit restaurant. De burger zat samen gepropt met de frietjes in een bakje. Het broodje werd hierdoor nat en zag er niet uit. “Het pakje drinken” zat er niet bij! Wederom een slechte service! Beter sluiten deze toko.
17 jan 2023 om 21:39 Tweede keer dat ze aan de overkant bij de buren aanbellen. Het is wel hetzelfde nummer, maar alsnog een andere straatnaam
17 jan 2023 om 19:50 Burgers waren koud en nat, friet was ook koud. Kwaliteit is echt achteruit gegaan afgelopen maanden, hoor het ook van familie en kennissen.
17 jan 2023 om 16:02 Helaas is mijn bestelling niet compleet. Ik verwacht het bedrag van eten die ik niet kreeg terug .. ik wacht het af
10 jan 2023 om 14:18 Delicious food, good portions. Great fries, great milkshakes.
2 jan 2023 om 20:56 eten was goed alleen veel te laat
2 jan 2023 om 17:39 Eten super koud slecht bezorgen 1/5 uur wachten
26 dec 2022 om 22:48 The fries was missing from my order!!