BURGER 'N SHAKE AMSTERDAM

BURGER 'N SHAKE AMSTERDAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 285 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger 'n Shake Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2022 om 11:39 Frietjesschotel met kaassaus, lente uitjes en bacon. Het was heerlijk! Zo fijn dat alles hier Halal is, bezorger was vriendelijk, tot de volgende keer!
20 mei 2022 om 7:03 3 uur wachten voor 2 burgers. Thuisbezorgd is a big trap.
30 apr 2022 om 17:48 Het eten was koud
28 apr 2022 om 17:44 Brooklyn burger raad ik zeker aan
24 apr 2022 om 16:09 Bezorgtijd was 2 uur. Slecht
18 apr 2022 om 22:22 Bestel nooit meer hier aub. Heb 2uur en 30 min gewacht op me bestelling plus het eten was koud
17 apr 2022 om 14:56 Goedemiddag, wij kregen gisteren heel laat bezorging. Ik had om 19:49 uur besteld en kreeg pas om 21:30 uur. Terwijl wij moesten nog vasten breken. Wij kregen niet eens compensatie vanwege late bezorging.Hopelijk gaan jullie wat doen om goed te maken
16 apr 2022 om 18:32 Het eten zou om 19.30 bezorgd worden. Pick up time bij Burger n Shake was 20.29. Een uur te laat. De bezorger heeft nog 40 min. rondgefietst met de bestelling. Om 21.10 bezorgd, inmiddels koud. De kinderen moesten al naar bed.
10 apr 2022 om 23:17 Delivery took 1h30m this is too long just for burgers. food was already cold and tasted unseasond. i have try their burgers before but this was not it
1 apr 2022 om 20:28 The order take really long time i didn't eat because was very cold
31 mrt 2022 om 14:27 Delivery was very late. Food was cold when it arrived. Disapointing